ruyadaerkekbebekgormek.com
Rüyada Erkek Bebek Görmek

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar | İletişim2









Rüyada Erkek Bebek Görmek yorumları

Rüyada Erkek Bebek Görmek Hakkında Yorum Yapılmıştır


hayel

selam.yengemin 1 kızı oldugunu gördüm.Çocuk benim dediğim sözleri tekrarlıyor ve bana cevab veriyodu.ruyam o kadar gercekdi ki,hatta cocuga isim bile verdim. Sevinç ismini verdim qaliba.Hayatimiza sevinç getirsin diye ama.Uyandiktan sonra ruyam bana 1 az garip geldi. rüyami nasıl yorumlamalıyım.yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2014-09-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Aysel

Ben ruyamda konusmadgm teyzemin yeni doğmuş erkek bebegiyle oynuyrdum. Çok tuhaf çünki bebek Bende kalmak istiyordu. Guzel bebekin. Anlamı ne?

2014-09-06

Kullanıcı oyu: 4,5

ilkay

Ruyamda 5 yada 6 aylik hamile bi erkek cocugum olacakmis test yapiyorum ve 1 yada 2 aylik hamile oldugumuda ogreniyorum yani 6 aylik hamileyken ustune bidaha hamile kalmisim bunun anlami nedir

2014-09-02

Kullanıcı oyu: 4,5

ayperi

Ben ruyamda bi erkek bebek gordum 1 yaslarinda yuruyordu bebek akrabamizin kizinindi gerceginde kiz bekar bebegin uzun saclari var kiz cocugu gibi giydirmisler ismini soruyorum yahya diyor ben evliyim cocugum yok cok istememe ragmen ruyamda bekar olan birinin evlenip cocugu oldugunu gorunce uzuluyorum :(

2014-08-30

Kullanıcı oyu: 4,5

pinar

Merhaba ben ruyamda kucagimda kiz bebek gordum esimin yigeni kucagimdan almak istiyolardi fakat ben vermiiyordum sonra babam ve dedemi gordum ruyamda bana ascilar yemk pisirmis sen gitmiyomusun diyodu bnde neden diyodum hamileler hep orda bekliyo diyodu snra bezelye tanesi ve arkadasima normal dogum yaptirdigimi gordum bebek erkekti bu ruyalari yorumlarsaniz sewinirim ben hepsini hamilelige yordum

2014-08-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Asìye tugtekìn

Gerçekten çok te$ekkùr ederìm yorumu begendm rahatladm

2014-08-27

Kullanıcı oyu: 4,5

isim yok

ruyamda aglayan bir erkek bebek gordum bunun anlamı nedir

2014-08-25

Kullanıcı oyu: 4,5

nurcan

rüyada erkek bebek ben ve kız kardeşimle beni birşeyin üzerine elimizden tutarak yatırdı ve gölerini bana bakarak elimi ısırdı

2014-08-25

Kullanıcı oyu: 4,5

şeyma

Çok korkunç bir Rüyaydı anlatamam

2014-08-24

Kullanıcı oyu: 4,5

hatice

Rüyamda erkek bebeğim olmuş ama hiç görmemişim birisi beni arıyor bebeğin hastanede diyor hastaneye gidiyorum onu kucagıma alıyorum sarılıyorum ama hüngür hüngür ağlıyorum yorumlanabilir misiniz arkadaşlar.

2014-08-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Selin sahin

Ben ruyamda bir erkek cocogu gordum ve okadar buyuktuki cok tatli tonik yane biraz kilolu tatli ydi ve cocugum yok ne anlamina gelir bilen biri varmi

2014-08-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Şermin

Rüyamda cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğanı ve ona ait bir erkek bebeği gördüm kucağıma verdi önce biraz sevdim sonrasında uyudu kucağımda bende onu annesi olan emine erdoğanın kucağına geri verdim çok etkileyiciydi ama yorumlar çok farklı :s

2014-08-14

Kullanıcı oyu: 4,5

nihal

Rüyamda erkek bebeği kucağıma alıp onu yukarıya kaldırıp mutluluk gözyaşı döktüğümü gördüm. Bunun anlamı nedir

2014-08-12

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

ben de bu gece oğlum u gördüm daha bir buçuk yaşında az kalsin balkondan düşüyordu ağlıyordu çok çok korktum neyse ki rüyaymış allah kimseyi evladıyla sınamasın...amin

2014-08-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Muhammed Ali

Ruyamda eve girmistim. Iki tane lavabo odasi varmis. 1. lavaboda bir cocuk ustu basi kirliydi ve ben onu yikadim. sonra ordan ciktigimda aglayan cocuk sesi duydum. ses 2. lavabodan cikiyordu. girdigimde daha yurumeyi bilmeyen cocuk kirli bir suda boguluyordu. cocugu kaldirdigimdi sular kendi kendine akip gitti ve cocuk sustu. yikamaya kalktigimda gozleri bana bakiyordu ve korkuncluydu. yikadigim zaman pislikte gitti ve bakislarida iyilesti. sonrasini hatirlamiyorum belki uyanmistim.

2014-08-08

Kullanıcı oyu: 4,5

gülhat

s.a ben ruyamda erkek bi bebek emziriyordum ve bu hem benim hem bebegin hosuna gidiyordu .. bebek durmadan gülüyordu bana... bekarim ama ruyamdaki bebek benimdi... yorumlarini bekliyorum

2014-08-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Ilknur.Tayfun

ben ruyamda cinsiyyeti belli olmayan bir cocuk dogurdugumu gordum hemde ben hic evlenmedim kucugum 14 yasindayim.?bu ruya ne anlama gelir lutfen bilen yazsin buraya okuyacagim ben

2014-07-30

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

rüyamda kavga ettigim sevgilmden bir kız çocugum oluyodu ne aanlama gelir

2014-07-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeynep

Rüyamda erkek bebek gördüm evimin salonundayım cok güzel bi erkek cocuk var kucamda sözde ben doğurmusum evime akrabalarım geliyor hepsi bayan ellerinde dolu dolu torbalar var bitane posetin icinde cam bardaklar var dikkatimi cekiyor bardaklar cok güzeldi annem misafir odasındaymıs bizde salonda oturuyoruz hala annem misafir odasının camına cıkıp deili gibi bağırmaya baslıyor sözde sinir kırizi geciriyor aneme sus diyorum susmuyor bende sinirlenipnonun ağzını ısırıyorum bu rüyamı yorumlarsanız duacınız olurum :-)

2014-07-26

Kullanıcı oyu: 4,5

seda

rüyamda erkek bebek doğurmuşum ama doğurma anımı görmedim tertemiz güzel bi bebek babasıyla almışız kucağımıza okadar mutluyuzki bitanede kızım var gerçek hayatta kızımda gelmiş üçümüz bebeği seviyoruz yorumlarmısınız lütfen. teşekkürler...

2014-07-22

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

ben bu ruyadan cok etkilendim ablanim oglunun sunnet dugnune gitcez ama ablam bidaha oglan bebegi olmus gordum bebek guzeldi hemde cok guzeldi bide tertemizdi bembeyaz yuzu vardi sut gibiydi kiyafetleri beyazdi bunum yorumu ogrenmek istiyorum simdiden tesekkurler

2014-07-15

Kullanıcı oyu: 4,5

ayse

ben bu ruyamda çok etkilendim .ebe olmuştum iki kadın gelmişti ikiside cok rahat doğum yaptı .ikiside erkek bebek . bebeklerden biri sarışın tombul ;diğeride esmer pek güzel olmayan bir bebekti .ben bebekleri küveze almıştım .sonra esmer olan bebeğin göbek bagını kesmiş miyim kesmemişmiyim diye kararsızlığa düstüm .gidip bebegin ustündeki örtüyu kaldırıyorum bi bakıyorum bebegin kalbi sağ tarafta ve dişarda atıyor azından kan gelmeye başlıyor .çok üzülüyorum oturup ağlıyorum .sonra da bebeğin annesi arkadaşım olduğunu goruyorum ben daha çok ağlamaya başlıyorum .arkadaşım ise hiç bişe olmamış gibi davranıyor çok etkilendim

2014-07-13

Kullanıcı oyu: 4,5

mehtap

rüyamda erkek bebek gördüm anlami ne uyuyodu

2014-07-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Murat

Rüyamda saçma atan bir tüfekle 3,4 tane bebek öldürdüm ne yaptığımı biliyordum ve bebeklerden birinin yaşadığını gördüm ve onu kucağıma aldım ve onu kurtarmak istedim o daha ölmemişti ama bu rüyada benim öldürmediğim bir çok bebek te vardı ve bebeklerin hiç birinde kan da yoktü

2014-07-06

Kullanıcı oyu: 4,5

zaman yolcusu

rüyamda karton kutunun içine bırakılmış çıplak muhtemelen erkek bir bebek gördüm kutunun içinde bi ölü yavru köpek var bebeğin etrafında bikaç yavru siyah köpek var.bebeği almak isterken köpekler ısırıyor onları kovmaya çalışıyorum. birde cumhurbaşkanı adayı ekmeleddin ihsanoğlu nu gördüm çantama çikolata bisküvi tarzı bişeyler koymuş gülümsüyor kimseye söyleme gibisinden işaret yapıyor

2014-07-05

Kullanıcı oyu: 4,5

ece

annemi rüyasında normal doğum yaptığını gç
ördüm çok etkilendim

2014-06-30

Kullanıcı oyu: 4,5

damla

Rüyamda,bir hastanede hasta yatağında yaşlı bir kadın gördüm,baş ucunda kimsesiz bir erkek bebek duruyordu. bebeği alıp eve getirip bakıyorum,bebek bir süre sonra küçülüyor ve el kadar kadar kalıyor,sonra bebeği bezlere sarıp havasız bıraktıklarını görüyorum,hemen hastaneye götürüyorum ve hayata dönüyor. daha sonra bu sefer annemin bebeği sardığını görüyorum,hemen açıp tekrar götürüyorum bu sefer bebek ölüyor. bu rüyayı yorumlarsanız çok sevinirim.

2014-06-23

Kullanıcı oyu: 4,5

hilal binbaş

rüyamda sevdiğim bir arkadasımın ikiz bebekleri bebekleri oluyordu. arkadasım bebek tedavisi görüyor. bende diyorum bak sen 1 taneyi ararken allah sana 2 tane verdi diyorum

2014-06-19

Kullanıcı oyu: 4,5

betul

Ben 19 yasindayim ve ruyamda bi bebek buyuk ihtimalle kiz boynuma sariliyodu ben okula gittigim icin beni birakmayacaksin demi diye benimle konusuyordu ben bekarim insallah hayir olur

2014-05-29

Kullanıcı oyu: 4,5

şaban

Merhaba..
Rüyamda üç çocuk doğurtturdum fakat iki farklı kişiden gelen ilk iki bebek başa bir kadından di biri kız biri erkek sanırım ikiside doğunca ağladı.
Son olarak diğer kadından gelen çocuk nur gibi bem beyazdı fakat elimde ölü gibiydi sonra bir kaç tokat attım derken ağla di sevinçten bi anda öptüm kokladim o oğlan Bnm di

2014-05-26

Kullanıcı oyu: 4,5

nesrin

elbise
bebek
anne
çocuk
elbise

2014-05-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuğba

Bekar biriyim Rüyamda küçük tombul erkek bebeğim vardı sağ göğsümden süt içiriyodum

2014-05-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Ahmet

Rüyamda esimin erkek bebek doğurduğunu ve çok tatlı tombul hıc ağlamayan çok hareketlı çok güzel bı bebek gördüm yorumlarsanız sevınırım

2014-05-06

Kullanıcı oyu: 4,5

sanem

rüyamda din hacomın elinde ikik erkek bebek gördüm ve ben onları seviyoordum..

2014-04-27

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

rüyamda iki tane erkek çocuğu gördüm. biri ablamın oğlu biride benim. ablam hamile. ben bekarım.yeni doğmuş bebek benimmiş ben bebeğimi kucağıma alıp onunla konuşuyorum. hatta adını ne koyalım diye soruyorum. o da bana muhammet ali olsun diyor bende ismini muhammet berk koyuyorum.altını temizliyorum.giydiriyorum konuşuyorum onunla ilgileniyorum. seviyorum. oda bana gülümsüyor.ben olmayınca sürekli uyuyor. ben olunca seviniyor. hiç ağlamıyor. gerçek hayatta çocuk nasıl bakılır hiç bilmem. sadece severim.

2014-04-22

Kullanıcı oyu: 4,5

umida

ruyamda hastaneye gidyorum amma tek basima normal dogum yapyorum erkek cocugum oluyormus cok tatli sonra doktor geliyor bebegimi goturyorlar temizliyip giysilerini giydirmisler bende erkek bebegimi elime alip emizdirdim.buarada bende hamileyim son haftamdayim

2014-04-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Seçil

Tuğba hanım,Kuranı-Kerimi rüya tabirleri kitabı olarak mı algılıyorsunuz?

2014-04-16

Kullanıcı oyu: 4,5

buket

Ruyamda ölmus olan babami hasta ve aglarken gordum bizde ona bakarken hepimiz sesli agliyorduk.diger taraftan annem bir erkek bebek dogurmustu cok guzeldi ve ben ona bakicam eve goturucem diyordum annemde izin verdi...misafirler eve geliyordu annemde yemeklik birsey yok diyordu esim anneme para veriyor ama sonra yine alirim borc diyordu..

2014-04-14

Kullanıcı oyu: 4,5

elif öztürk

Sirtima elimdeki kaynar su dokukuyorbir sure sonra aci hissetmiyorum uzerine soguk su dokuyoruz

2014-04-07

Kullanıcı oyu: 4,5

gulden

Arkadasim ruyasinda benin gormus dagin tepesinde kayalik fakat dibi deniz kucagimda kiz bebk deniz masmavi ve dalgali olarak gormus

2014-04-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Sena

Tuğba hanım ne kadar cahilsiniz..başka diyecek bişeyim yok yazık..

2014-03-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuğba

Şey ben ruyamda bir erkek bebeğini seviyordum ve bu bebek benim akrabammis
Elime aldığımda işe di bu nediye yorumlanır bilmiyorum ama ne olur Kuranı kerimden bamarmisiniz

2014-03-09

Kullanıcı oyu: 4,5

ramazan

Rüyamda iki aylık erkek çocuğu gordum kucağımda idi ve bana küfür ederek bilmem ne yaptığımın babası beni bırak dedi ve bende biraktim ve iki duple rakı vardı yaninda yere ile peynir var idi ne anlama geliyor acaba

2014-02-24

Kullanıcı oyu: 4,5

okan

Ruyamda sevdigim kizla evliymis ve erkek bir bebek dunyay getiriyor kundakta goruyorum bebegi ben babam annemde yanimizda ben babama cocuk benim ama benden cok siz heycanlaniyosunuz birakinda cocugumu gorim diyorum cocugu babamdan kucagoma aliyorum biraz seviyorum hepsi bu

2014-02-18

Kullanıcı oyu: 4,5

zambak

yeni doğmuş erkek bebekti bana gülümsüyodu ne anlama geliyor gülümsemesi?

2014-02-17

Kullanıcı oyu: 4,5

serap

ben 3 aylık hamileyim bir gece rüyamda halmın on yasında ölmüs olan oglunu gördüm.halamla birlikte top oynuyolardı ve halamın oğlu topu bana attı.aynı hafta bir baska rüyamda dogum yapıyorum.bir erkek bebeği doguruyorum esmer üzerinde mavi elbiseleri bulunan bir erkek bebek doguruyorum bebek hızlıca büyüyüyo ve halamın ölmüs olan ogluna dönüşüyo.acil bu rüyanın yorumunu yaparmısınız bi yorum yazın bana

2014-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

sultan

size teşekürederim erkek bir bebeğim oldu yorumlarınız için teşekürler

2014-02-03

Kullanıcı oyu: 4,5

sultan

ruyamda bır erkek bebek dogurmusum ve altdan 4 dısı var dıslı ve kocaman tırnaklı bır bebegım olmus ne demek aceba

2014-01-24

Kullanıcı oyu: 4,5

zehra çiftçi

ben 21 yaşındayim bekarm rüyamda oğlum oluyordu 2 3 yaşlarında kadın ve aile ilmihalni kitabını getirmiş okuyalim anne diyordu

2014-01-09

Kullanıcı oyu: 4,5

leyla

rüyamda erkek bebek gördüm ama babası bana diyorduki git onu çocuk esirgeme kurumuna wer diye herkes benden almaya çalışıyodu bebeğimi

2013-12-08

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Rüyada Erkek Bebek Görmek, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Temmuz - 2018