ruyadaerkekbebekgormek.com
Rüyada Erkek Bebek Görmek

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Rüyada Erkek Bebek Görmek yorumları

Rüyada Erkek Bebek Görmek Hakkında Yorum Yapılmıştır


haticeeeö

rüyamda erkek bebeğim olmuş ve ben onu emziriyorum.bebek o kadar ağırki taşımakta güclük çekiyorum..yorumlarmısınız

2015-08-27

Kullanıcı oyu: 4,5

hatice

rüyamda erkek bebeğim olmuştu ve emziriyordum.bebek o kadar ağırdıki taşıyamıyordum.yorumlarmısınız

2015-08-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Elif

Ben ruyamda bir erkek cocuk dogum yaptım fakat cocuk cok kiloluydu ve cok rahat yani hic acı cekmeden dogum yaptım

2015-08-21

Kullanıcı oyu: 4,5

esila

ben ruyamda erkek cocugum olmus ve agliyormus ve onu emziryormusum, cok tatliydi

2015-08-16

Kullanıcı oyu: 4,5

tuğçe

rüyamda bir erkek bebeği sarmalamışlar benim kucağıma vermişler bende ailesine götürüyorum bebeği ailesine verirken bebek bana kocaman ve tatlı gözlerle bakıyor koyu kahve gözleri anneside diyorki bebeğin adı orhan çeri sonra uyandım ve çok etkilendim anlamı ne acaba

2015-08-13

Kullanıcı oyu: 4,5

denız

ben hamıleyım3 bebegıme benım 15 yasında kızım var ruyasında erekek bebek gormus oyun oynarken yerde onu yanı kardesını acaba anlamı ne

2015-07-26

Kullanıcı oyu: 4,5

mehlika

Ben rüyamda doğum sancısı çekiyordum ve sezeryanla alamiyorlardi sonra erkek bebegi dunyaya getiriyordum

2015-07-21

Kullanıcı oyu: 4,5

admın

ben rüyamda annemın doğum yaptığını gördüm annemın erkek tombul yanaklı maşallah cok güzel bır bebek dünyaya getırmıstı bana bakıp guluyodu bebek adınıda eski sevgilimimismini koydu babam salim fakat annem doğum yaptıktan sonrauzerine beyaz bir ortu serıldı bu ne anlama gelıyo

2015-06-30

Kullanıcı oyu: 4,5

cansu

Rüyamda büyük terkedilmiş bir yere gidiyoruz bakıyorum bir bebek ölmüş hareketsiz duruyor hiç dokunmuyorum ve umursamıyorum nedense.Günler sonra tekrar gidiyorum bir bakıyorum kıpırdanıyor diyorum aa yaşıyor ve kucağıma alıyorum hemen sonra acaba erkek mi bir bakayım bir bakıyorum tombul güzel bir erkek bebek benim bir kızım var diyorum kızımla ben bunu birlikte büyütürüm.Daha sonra zaman geçiyor 6 yaşlarında güzel bir erkek çoçuğu oluyor bana sarılıyor yeşilliklerde koşuyordu.Çok etkilendim bu rüyadan

2015-06-26

Kullanıcı oyu: 4,5

ebru

bu ruyamı berat gecesi gunu gördum gercekte evladımı sezeryan doğumdan sonra bebegım vefat ettı... ruyamda ölen bebeğimi tekrar sezeryan sonrası doğum anını göruyorum daha sonra bır sebze pazarında dolanırken kayınvalıdem arkamda göruyorum bana seni ölmüş oglunun yanına gönderecegım dıyor ve sırtımdan ıteklıyerek beni götürüyor.. yorumunuzu beklıyorum tşkler şimdiden

2015-06-02

Kullanıcı oyu: 4,5

ebru

ben ruyamda kiz ve erkek bebek gurum ne anlama gelir

2015-05-23

Kullanıcı oyu: 4,5

sevim

rüyamda erkek çocuk emziriyordum çok sütüm vardı

2015-04-27

Kullanıcı oyu: 4,5

nursel

bır akrabamın erkek bebeği olduğunu gördüm ama ben o be beği kocağıma alıp onu sevdım tekrar bebeği annesine verdim bebeği emzırdi

2015-04-21

Kullanıcı oyu: 4,5

handan çarpar

yorumlarınız o kadar olumlu ki motivasyonum arttı huzurlu hissettim felaket tellallığı yapmadınız için teşekkür ederim saygılarımla

2015-04-20

Kullanıcı oyu: 4,5

hatice

bebeğin ağldığını ve sonrada onu susturmaya calıştığımı gördüm

2015-04-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Kübra

Rüyamda yeğenimi gördüm 8 aylık, sonra değişti hiç tanımadığım bi yüz oldu ama hala yeğenim olduğunu biliyorum ve sürekli peşinden koşuyordum herkes beni annesi sandı ama ben teyzesi olduğumu biliyodum.Yorumlarsanız sevinirim

2015-04-08

Kullanıcı oyu: 4,5

yusuf sivrikaya

rüyamda zombi görüyodum içerden geleni de zombi sanıp fırlattım ama annem yerde bebek bulmuş onu getiriyordu bıçağı fırlatığımda bebeğin sırtına gelmişti .Bebek annemin kucağında öldü.

2015-03-31

Kullanıcı oyu: 4,5

tuba

gece esma i hüsnayı okuduktan sonra bir dilekte bulundum.rüyamda yeni doğmuş çıplak erkek cocuk gördüm benimle konuşuyordu beraber denizden geçtik.

2015-03-07

Kullanıcı oyu: 4,5

hatice

Yatağın üzerinde 2 aylık hamile bi erkek bebek vardı altında bezi ve bezinin üzeri bantla kaplıydı çok ağlıyordu kıyamadım doğurtmaya çalıştım bi kafdın geldi karnımın üstüne oturdu o bebegı doğurtuyordu o bebegin karnındaki bebek benim karnıma geçti o kadın benim karnıma bastırarak doğurtmaya çalıştı ama bebek ağzımdan doğmak üzereydi uyandm ne demek bu liütfen bilen söylesin :(

2015-02-21

Kullanıcı oyu: 4,5

edanur

Rüyamda annemin erkek çocuğunun olduğunu gördüm

2015-02-14

Kullanıcı oyu: 4,5

sennur

evliyım oglum var ruyamda sısman erkek bebegı gordum ustunde sadece bezı vardı cıplaktı uyuyordu yorumlarmısınız,

2015-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

cok güzel bir şey rüyada konuşan bebek görmek

2015-02-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Pınar

Merhaba 5 haftalık gebeyim. Rüyamda iki tane erkek çocuk kucağımda bak bu Muhammet Ali bu Ömer diyorum. Eşimin saçında nişan var bebeklerimde de aynısı vardı. Ne anlama gelir acaba.

2015-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

gökçek

ruyamda bı kadının dogum yaptıgını goruyodum ve bnm bır oglum oluyo adını uras koyuyorum..kırmızı bındallı gıyıyodum.ve gogsumden sutler akıyodu cok etkıleyıcı ve karısık bı ruyaydı ne demek merak edıyorum acıkcası

2015-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

simge

rüyamda erkek esmer tombik bir erkek bebek dogurdum onu emzirdim ama süreli sonra birbaktım gögsümden bir sıvı akıyor açıp baktıp süt ama dahada hızlanıp çesmeyi sonuna kadar açmış gibi su akıyor tutamıyorduksonra bebegin yüzüne geldi su ve sonra bebek beyazladı ne anlama geliyor.şu an hamileyim çok merak ediyorum yorumunuzu bekliyorum. teşeekkürler..

2014-12-31

Kullanıcı oyu: 4,5

derya

Rüyamda hoşlandığım çocuk bır sarışın erkek bebekle oynuyordu sarıl anneye dedıgınde bebek bana sarılıyordu

2014-12-29

Kullanıcı oyu: 4,5

mine keskin

ben gerçekte 5 aylık hamileyim.rüyamda arabayla uçurumdan düşüyoruz sonra bebeğimi evde doğum yapıyorum ama küçücük öldü sanıyorum ama ölmemiş zarın içinde ağlamaya başladı hastaneye gittim annem bak erkek bebekmiş dedi bebek daha sonra benimle könuştu ama ne dedi hatırlamıyorum sonrada öldü canım çok acıdı yorumu nedir şimdiden teşekkürler

2014-12-27

Kullanıcı oyu: 4,5

huda

ben gördum çok guzel bu duygudu annelık :)

2014-12-15

Kullanıcı oyu: 4,5

gülcan

ben 5 aylık hamıleyım. ve ruyamda kız bebek emzırırken gordum. lutfen yorumlar mısınız.

2014-12-07

Kullanıcı oyu: 4,5

SERDAR

RÜYAMDA ESKİ KIZ ARKADAŞIMIN DOĞUM YAPIYOR SEVDİĞİNİN ÇOÇUĞU İLE DOĞUMDA BENDE GÖRÜYORUM ERKEK MAŞALLAH TOSUN GİBİ GÜLÜYOR KUCAĞIMA GELİYOR HASTANEDE AŞAĞIYA İNDİĞİMDE YANIMA BABASI GELİYOR VE KOVALIYOR AKLIMDA KALAN BEBEĞİN GÜZELLİĞİ VE GÜLÜŞÜ OLDU BABAMDA GÖRDÜ RÜYAMDA YANIMDA BEBEĞİ BU NE ANLAMA GELİYOR SİZCE ?

2014-11-17

Kullanıcı oyu: 4,5

boşver

arkadaşlar ben orta okula gidiyorum ve bizim sınıftan biriyle evlenmek falan değil benim bir çocuğum oluyordu ne anlama gelir acaba

2014-11-16

Kullanıcı oyu: 4,5

arjin

rüyamda sevdiğim erkeğin çok zor bir doğum yaptığını ve doğum esnasında çocuğun iki parçaya bolündüğünü ancak sonrasında normal yaşayan bir kız çocuğu olduğunu ve sevdiğim kişinin bebeği sahiplenmediğini beni ve bebeğimizi birakıp gittiğini görüyordum

2014-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Ali

Rüyada dili delik erkek bebek gördüm anlamı nedir

2014-11-03

Kullanıcı oyu: 4,5

yasemin

güzel rüyalar anlatılır ama kötü rüyalar anlatılmaz

2014-11-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Ömer

Rüyamda tanıdığım bir erkeğin erkek çocuk doğurduğunu gördüm . Doğan bebek doğar doğmaz koşmaya başladı.yorumlarsaniz sevinirim

2014-10-29

Kullanıcı oyu: 4,5

nehir

Rüyamda teyzemin oğlunun olduğunu gördümm

2014-10-28

Kullanıcı oyu: 4,5

beyhan

Rüyamda eşimle birlikte bir okulun içinden koşarak geçtik tam çıktığınızda bir kızla çarpıştık ve oan bebeği doğurdum ama hamile değildim suların aktığını bebeğin yerde yattığını görüyorum erken doğmuş ben uzaktayım eşim yanında bana diyorki diz kapakları yapışık daha ayrılmamiş öldü zannediyorum birden annem nerde anne diye sesleniyo burdayım yavrum üzülme kardeşlerinin yanına gideceksin diyorum onlarda orda bide saçları uzun ve sarı yarısı düz yarısı dalgalı vücudunda kırmızı alları görünüyordu ne anlama geliyor bu arada 2ay önce gerçekten erken doğumla bir kız bebeği kaybettim yorumlarsanız sevinirim.

2014-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

Rüyamda ikiz erkek bebek doguruyordum emziriyorum zayıf uzun boylu

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

fatos

Ruyamda bir cocuga bakiyodum eski sevgilim oynadigimiz balonlardan birini patlatti cocuk aglamaya basladi. Cocukta panik atak varmis, ben cocugu susturmaya calistim diger yanda eski sevgilime kiziyordum. Ben kizdikca yenisini patlatti balonlarin. 3 tane balon patlatti cocuk her balonda biraz daha bagirarak agliyordu. Cocugu susturmaya calisirken birden uyandim

2014-10-16

Kullanıcı oyu: 4,5

söngül özden

rüyada başkasının bebeğine alıp gezdirmek ve ona market sütü almak içindışarı çıktığında komşunun bahçesinde salkım salkım üzüm görmek

2014-10-14

Kullanıcı oyu: 4,5

yasemin

rüyamda bi erkek çoçuğu gördüm kundaklanmış kucagıma getirdiler lakin bu bebeği kundaklı şekilde getiren bayan benm eşimin ilk karısı. neye gelir

2014-10-13

Kullanıcı oyu: 4,5

rojda

ben sürekli rüya gürüm nekadar rüya yorumuna baksam önce iyi sonra kütü yorum veriyorlar aynı rüyada anlamadım

2014-10-13

Kullanıcı oyu: 4,5

doğa

rüyamda babam işten geliyordu apartmanımızın önünde yeni doğmuş bir bebek yatıyordu.Babama onun buzun zamandır burda olduğunu annesinin bırakıp gitmiş olabileceğini o yuzden eve getirmesini soyluyordum babamda eve getiriyordu. Rüyamda baska seylerde oldu ama bebek hep içindeydi. Hatta hiç ağlamıyor çok uslu falan gibi şeyler sölüyorduk. kız mıydı erkek mıydı hatırlamıyorum ama sanırım kızdı.

2014-10-12

Kullanıcı oyu: 4,5

seher

Rüyamda kendi annemin erkek bebeği olmasi gördüm

2014-10-05

Kullanıcı oyu: 4,5

matem

ruyamda eski sevgilimden 5iz bebek dogurdugumu göruyorum 3erkek 2kiz sonra ben uyurken annem 2erkek 1kiz bebekleri baskasina verdigini duyuyorum ve bunu eski sevgilime anlatiyorum ve bana inanmiyor kanit olarak gazete falan gösteriyorum ve uyaniyorum sizce bu ne demek

2014-10-03

Kullanıcı oyu: 4,5

mehtap

Ruyamda sarisin konusan bir bebegim olmus ... Aksamindada esimle ben 2.cocugu istemyorum uni. Bitirmek istiyorum calismak istiyorum demistim hep hayalim iyi bi yerde calismak...iste anlami ruyalarim hep cikiyor artik kendimden korkmaya basliyorum

2014-09-26

Kullanıcı oyu: 4,5

hacerrrr

erkek bebegim oldugunu ve emzirdigimi gördum.henuz cocugumuz yok ama o kadar duygusal bi anlardiki uyandigimda keske benim olsaydi dedim...

2014-09-19

Kullanıcı oyu: 4,5

evin

Rüyamda erkek cocuk emdiriyordum çocuk benimdi bunun yorumu nedir

2014-09-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Hulya

Aciklamaniz super cok iyi gercektende aynen yorumlariniz cikiyor yasiyorum tessekkur ederm.

2014-09-12

Kullanıcı oyu: 4,5

hayel

selam.yengemin 1 kızı oldugunu gördüm.Çocuk benim dediğim sözleri tekrarlıyor ve bana cevab veriyodu.ruyam o kadar gercekdi ki,hatta cocuga isim bile verdim. Sevinç ismini verdim qaliba.Hayatimiza sevinç getirsin diye ama.Uyandiktan sonra ruyam bana 1 az garip geldi. rüyami nasıl yorumlamalıyım.yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

2014-09-11

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Rüyada Erkek Bebek Görmek, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Ocak - 2018