ruyadaerkekbebekgormek.com
Rüyada Erkek Bebek Görmek

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Rüyada Erkek Bebek Görmek yorumları

Rüyada Erkek Bebek Görmek Hakkında Yorum Yapılmıştır


Teen titans go

Ben rüyamda pusete kız bebek gördüm kıyafetli ama yanında servis vardı hemde okulumun merdevinde beni istiyordu almak istedim ama ağlamaya başladı tabi bende kaçtım sonra bidaha aldım sustu beni çok sevdi

2017-05-26

Kullanıcı oyu: 4,5

aleyna

yha bn bakkaldan bebeği aliodum babamda o çirkin diodu anlamı ne bunun ???

2017-03-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Aslı

Mavi gözlü erkek bebeğe her söyleyişte maşallah söylemek

2017-03-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Özlem

Rüyamda okula giderken erkek bebeği ölü olarak buldum elime aldığımda dirildi o kadar güzel bir bebektiki anlatamam sonra okula götürdüm bebek olecekti okulun yanına hastane çok yakındı hemen hastaneye bebegi goturdum ve bebegi benden aldilar

2017-02-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Nurcan

Cok iyi oldu bu. ben ruya tabirlerine inanirim hep dogru cikar.

2017-01-28

Kullanıcı oyu: 4,5

@tubaysrr

merhaba ben yaklasık 5 aydır sozluyum sozlumu cok sevıyorum ama bagzı sartlardan dolayı benden uzak calısıyor bn dun gece bır ruya gordum hamıle degılım ama dogum yapıyorum ve dogurdugum bebek 3 aylık dogunca bebek yasamıyor ben sarılıp kokluyorum cok guzel bır erkek bebek sarısın beyaz bı bebek sozlum gelıyor ve tepkısız kalıyor bır muddet sonra parmagın bebegın kafasına takılıyor yara gıbı ufak bır sıvı fıskırıyor sonra bebek canlanıyor ben cok sevınıyorum sarılıyorum bagrıma basıyorum anne ayagım agrıyor dıyo ve ben annen sana kurban olsun dıyorum ayagını ovuyorum o sırada sozlume bahsedıyorum hangı ayagı dıyor sag ayagımı der demez evet dıyorum ve bebek ölür dıyor bana ben ölmemesi için çabalıyorum o sırada telefonumun calmasıyla uyandım herkes olumlu yorumluyor sızce nedır asıl yorumu

2017-01-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Gulbahar

Ben evliyim iki tane kızım var rüyamda kapima yenidoğan erkek bi bebek bırakmışlar di

2016-12-29

Kullanıcı oyu: 4,5

şeyma

rüyamda yeni erkek kardeşim doğuyordu. ancak annem sonradan bu bizim değil 5 yaşına gelince götürücekler onu dedi. ne anlama geliyor

2016-11-19

Kullanıcı oyu: 4,5

cnsl

rüyamda erkek bebek emzirdim cok mutluydum sanki gercekten benimdi evli değilim ama cok mütiş bir duyguydu

2016-11-16

Kullanıcı oyu: 4,5

ela

rüyamda avucuma sığacakbüyüklükte bir bebk doğuruyordum bebek yaşıyordu ama kıpırdamıyordu evlilik dışı bir bebekti babsı beli değildi ve okula gittiğimde kazağımın altına koyup saklıyordum arkadaşlarımın kazağımın altında bir bebek olduğunu söylediklerinde yalanlıyordum

2016-11-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Betüş

Rüyamda bi yeni doğan kardeşim oluyodu onu öldürüyodum

2016-11-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Esra

Rüyamda kilolu bir bebek gördüm çok güzel bir yüzü vardi

2016-10-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Dilek

Rüyamda önce kiz bebek doguryorum sonra erkek bebeğe hamile kaliyorum

2016-10-01

Kullanıcı oyu: 4,5

serap

esra inşallah rüyan gerçek olur.
allah olmayanlarada versin

2016-08-24

Kullanıcı oyu: 4,5

elif

erkek bebeğe genelde iyi derler ama...

2016-08-15

Kullanıcı oyu: 4,5

bilge

ruyamda bı kadının elınde yumurta gıbı bısey varmıs ou kırıo bana ılerıde bebegımın kız yada erkek olacagını soyluyo 3 tane var 1 kırıyo kız dıyo 2 yı kırıyo bellı deyıl ama bu da kız olcak dıyo ne anlama gelıyo lutfen yorumayın

2016-08-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Rüya

Rüyamda Bebeğimi Bıçakla Öldürüyordum Sonra Ellerime Kana Bulanmıştı Sonra Ağlamaya Başladım Sonra 112Yi Aradım Geldiler Bebeğimi Kurtarmaya Çalıştılar Ama Bebeğim Ölmüştü Sonra Bende Sonsuza Kadar Hapiste Kaldım.

2016-08-01

Kullanıcı oyu: 4,5

nebi

ben evliyim ama rüyamda 2-3 yaşlarında bir erkek çocuğu görüyorum ve benm cocuğum olduğunu söylüyorlar ancak cocuk eşimden değil başkasından mış ne anlama gelir acaba

2016-07-14

Kullanıcı oyu: 4,5

feyza

ben su anda hamileyim rüyamda sarışın mavi gözlü bi erkek bebek dünyaya getirdim anlamı nedir teşekkür ederim

2016-06-28

Kullanıcı oyu: 4,5

rabia

Ruyada erkek bebek kucagina aldigini gormek

2016-06-25

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

ben aşimden boşanma aşamasında olan bir kadım.rüyamda kendimi yeni doğmuş kardeşimi severken gördüm.ne anlama geliyor.

2016-06-23

Kullanıcı oyu: 4,5

büşra

rüyamda kız kardeşim bekar ama kucağında erkek bebeğini gördüm ve emziriyordu ondon sonra nişanlı arkadaşım emirle evleniyordu kız kardeşim yeni ev bakıyorlardı ne demek

2016-06-07

Kullanıcı oyu: 4,5

fatma

bir erkek bebek kucağımda onu yatağa yatırıp gıdıklıyorum gülüyoruz. sonra bebek doktoru görüyorum ve yengem var elinden tutmuş bir kız çocuğu var.

2016-05-31

Kullanıcı oyu: 4,5

elsun

bişi söyleyemicem amam ben görmedim

2016-05-09

Kullanıcı oyu: 4,5

leylaa

Benim annem hamile ve ben ruyamda erkek kardesim dogmus ve ben onu sevip oksuyorum acaba yorumleyebilirmisiniz

2016-04-26

Kullanıcı oyu: 4,5

esra

rüyamda ikiz erkek bebek gördüm...evliyim çocuk istiyorum...Acaba buna bir işaret midir??

2016-04-15

Kullanıcı oyu: 4,5

nazlı

şu an hamileyim ve erkek çoçuk dogurdumu gördüm analmını bulamadım ama genede tşkler

2016-04-10

Kullanıcı oyu: 4,5

gulsum

ruyamda siyah sacli ,beyaz tenli, cok guzel bir erkek bebegim olmustu ne anlama geliyor tesekkur ederi

2016-03-16

Kullanıcı oyu: 4,5

aygül

merhaba rüyamda bir kadin gördüm ve kadin dogum yapmak üzereydi ben bebegin kafasini görünce kadina bebegin kafasi bacaklarinin arasinda IikIn yoksa cocuk ölecek bak kafasini görüyorum cok Güclü ikin ki vucududa ciksin diyorum ve kadin ikiniyor vucudu cikiyior bende ordan gidiyorum kadini tanimiyorum bir anda kendimi orda buldum rüyamda bunun anlamini biliyormusunuz yazarmisiniz lütfen

2016-03-13

Kullanıcı oyu: 4,5

nihal

meraba ben nihal 2,5 aylık hamileyim rüyamda erkek çocuk doğurmuşum ama çocuk 1 yaşlarında yürüyor ama konuşmuyor emmiyor isminide koymamışız her defasın da farklı isim söylüyoz aklımda kalan isimler ahmet ve yasin ben ona yasin diye sesleniyorum oda dönüp bana koşuyor sarılıyoruz bana anne ben açıkdim diyor bende konuştu diye kayınvaldeme anne anne konuştu diye bağırken kendi sesime uyandım

2016-03-07

Kullanıcı oyu: 4,5

hülya

ben yeni boşandım. 2 ay olacak. ve rüyamda tam yeni bebek dogmuş beyaza sarılmış esmer sanki erkek ne anlama geliyor. teşekkürler.

2016-02-26

Kullanıcı oyu: 4,5

elendil

Esim, ruyasinda bebegimiz oldugunu ama sonra cocugun aslinda baskasindan oldugunu ogrenmis ve bana kizip babamla tartismis. Ne anlama geliyor acaba ?

2016-02-25

Kullanıcı oyu: 4,5

gökhan

rüyamda eşimin yanında siyah saçlı beyaz tenli bir erkek bebek gördüm ikimizin bebeğiydi.onu seviyorduk.

2016-02-22

Kullanıcı oyu: 4,5

KÜBRA

Erkek bebeğim olmuş cevremdekilere benim çocuğum olduğunu soylemiyormuşum. Erkek bebekte tam aksine bana aşkım falan diyormuş. Bu neye işarettir acaba

2016-01-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Damla

Hamkleyim ve kiz bebek bekliyoruz hayirlisiyla ruyamda da hz yusuf peygamberimizi gordum bana yarim saat icinde dogum yapacaksin dedi tektim sonra bi bayan arkadas geldi hic sancim yokken bacaklarimi acmamla bebek dustu erkekti ve hz yusuf peygamberimiz erkek olacak demisti peygamberimizin kucagina verdiler gobek bagini bagladi bende hic dogum yapmis gbi degildim cocugu giydirdim sonra yorumlarmisiniz cok merak ediyorum cocugun kafasinda az kan vsrdi ruya bozulmus mu oluyo

2016-01-22

Kullanıcı oyu: 4,5

ilayda

benim kardeşim veya ablam abim yok rüyamda erkek kardeşim olduğunu gördüm bu neye işarettir.

2016-01-18

Kullanıcı oyu: 4,5

öznur

rüyamda erkek bebek doguruyodum ama tam bebekte degıldı yenı dogmasına rahmen dıslerı vardı ve konuyodu ama yenı dogdu ve emziriyodum

2016-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

dilara

rüyamda erkek bebek dünyaya getiriyodum ve ismini erkan koyuyodum ne anlama geliyo

2016-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

inci

Ben ruyamda bi bebeği emzirdim ama bn daha çocuğum sonda ğöğsümden kan gelir dlye emzirmeyi biraktim ama bebek açtı sonra annesi gelip emzirdi ama bebek emmedei birden buyuyup yurumeye başladi sizce ne anlama gelio

2016-01-03

Kullanıcı oyu: 4,5

eylo

ben ruyamda bembeyaz yuzlu bir bebek gordum bebek çok tatlıydı ve sütüm fışkırıyordu bu neyi delalet eder çok merak ediyorum...

2015-12-27

Kullanıcı oyu: 4,5

ELA

ERKEK BEBEK DOĞURDUM BEBEK MAVİ GÖZLÜ VE ZAYIFTI HEMEN YÜRÜMEYE BAŞLADI

2015-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Sevgi

rüyamda hamileydim erkek çocuk doğurduğumu gördüm ismini emin furkan koymuştum ne anlama geliyo bir defasında da iki tane yuva gördüm bir yuvada 5-6 tane yumurta diğer yuvada kırılmış ölü civcivler vardı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

2015-12-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Asım AYDEMIR

19 yaşında bekarım ilahiyat öğrencisiyim rüyamda erkke yeğenimin konuştuğunu gördüm

2015-12-03

Kullanıcı oyu: 4,5

esma

Ruyada erkek bebek geziyo oynayo donu dusuyor bırakiyorum yaramaz kırkı cikmadi daha cokk yaramaz

2015-11-25

Kullanıcı oyu: 4,5

ceren

Rüyamda erkek kuzenimi gördüm . Kucagimda gezdiriyordum.Bi an dusecekmis gibi oldu ama düşmedi ben de güle güle gezdirmeye devam ettim.

2015-11-08

Kullanıcı oyu: 4,5

sudesena bayram

erkek bebek buldum ve çok aç benim yanagımı yalamaya meme gibi emmeye başladı

2015-10-23

Kullanıcı oyu: 4,5

betül

halamın 1kız bir erkek çocugu oluyo arkadaşımla bn birini alcaz bn kız çocugunu aldım o erkek bn ona sizde hiç erkek yok sen erkegi al dedim ve orda annem uyandırdı

2015-10-06

Kullanıcı oyu: 4,5

BÜŞRA

BEN EVLİ DEĞİLİM AMA ERKEK BEBEĞİ EMZİRİYORUMVE ÇOK AĞIR TAŞIYAMIYORDUM

2015-09-18

Kullanıcı oyu: 4,5

sema bozkurt

rüyamda bir erkek bebegim olmuştu kardşimle seviyorduk göhsümün üstüne yatırmıştım seviyordum kardeşim istedi bende vermedim benim dedim.gözleri simsiyah bana bakıyordu bende bagrıma basıp sevdim ve uyandım.

2015-09-15

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşenn

inşallah allahım ben kız çocuk doğurdum çook güzel bi kızdı

2015-08-31

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Rüyada Erkek Bebek Görmek, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Aralık - 2017